mørkt blod fra himmelen

Jeg får ikke sove. Noe, som i grunn, har skjedd veldig ofte den siste tiden. Jeg stiller meg selv spørsmål om hvor vi kommer fra, hva vi gjør her og hva i alle dager jeg har gjort for å fortjene tingene jeg har opplevd gjennom mitt snart 16 år gamle liv. Jeg sitter igjen, her i mørket, med mange gode, posetive og fantastiske opplevelser jeg aldri kommer til å angre på. Som gir meg et smil om munnen bare jeg tenker på det, og som vekker minner jeg elsker. Midt i dette er det et tomrom. Et tomrom fylt med sorg, savn og skremmende opplevelser. Opplevelser jeg får angst og blir paranoid av, som skjærer meg i hjertet og får meg til å bli blek av redsel bare ved tanken. De er det for mange av.

Har du noen gang savnet noen så mye at du får vondt?
Ikke "vondt"-vondt, men skikkelig, ordentlig vondt i hjertet og kroppen. Det savnet har plaget meg den siste tiden. Noen ganger har jeg gått tur, langt inn i skogen for så å sitte på ræven i flere timer. Stirrende tomt ut i luften. Noen ganger drar jeg til mammas grav, forteller henne alt. Alt fra venner, gutter, leirer og dansing til dype personlige ting som plager meg. Nå kommer dere til å tro at jeg er gal, som sitter å snakker til en død person. Noen ganger føler jeg meg det selv også. Men jeg vet hun kan høre meg. Selvom hun ikke får gjort noe, hjelper det meg. Byrden blir delt. Jeg vet hun elsket meg, elsker? Og hadde hun vært blant oss i dag, hadde hun gjort alt i sin makt for å hjelpe meg. Til tross, hadde hun vært her i dag hadde det aldri skjedd.
Noen ganger har jeg stort raseri mot menneskene som har forlatt meg. Hvorfor drar de så tidlig? Hvorfor vil de ikke se meg vokse opp, utvikle meg, følge de store fasene i livet mitt? Hvorfor? Jeg trenger de jo her, hos meg, i kjøtt og blod! Det er min familie og mine venner. Unge mennesker som dør på unaturlige og merkelige måter. Verden er et feigt sted. Et skittent spill. En stor bæsj?
...Men det handler om å ta de posetive minnene man har, både med avdøde personer og personer jeg så i går. Kjenne de, huske de og vokse seg sterk på de. Det som ikke dreper, gjør det virkelig sterkere.
..God natt.

2 kommentarer

Jossan

02.apr.2010 kl.14:55

Snygg blogg haha;) Gillar din header:) kolla gärna in min blogg! Glöm inte att skrolla ner och titta på mina videosar:) Ha de bra! :D

Tonje

02.apr.2010 kl.17:06

Jossan: Tusen takk :-)

Skriv en ny kommentar

hits