Leave

Det er så deilig når man endelig klarer og slippe taket. Når det endelig går opp for deg. Når du vet at du aldri kommer til å få se vennen din igjen, bortsett fra i drømmene dine. Der er han fortsatt ekte. I live. Dere gir hverandre en klem, og du forteller hvor lei deg du er for at du ikke tok telefonen sist han ringte. For at du ikke kom og besøkte han en siste gang før det var for sent. Før han slapp. Før han tok sin plass der oppe, høyt blant stjernene. Før han døde. Det er deilig og slippe tåket. Kjenne tårene trille for første gang etter han fløy avsted. Kjenne at han har det bra, og nå, nå er det din tur. Nå kan du endelig slippe taket om skyldfølelsen, sorgen og den mørke skyen som har ligget over deg siden den dagen. Den dagen han slapp. Det er deilig.

Det er også skremmende. Se virkeligheten dypt i øynene. De mørke øynene. Det er da man skjønner det. Da det går opp for deg. Da du virkelig setter pris på det du har, hver dag. Snøen. Solen. Familien. Dansen. Helsen. Skolen. Maten. Sengen. Deg selv. Sett pris på det. Ta vare på det. Fortell gjerne til din aller beste venn at du virkelig er glad i den personen en gang for mye. Det er bedre en en gang for lite. Da sitter du igjen og venter på å slippe taket. Den mørke skyen kommer, skyldfølelsen. Sorgen.

Jeg føler meg som en boble. Som svever mellom trærne. Jeg kan når som helst sprekke, og veien foran meg er ukjent. Kanskje blåser vinden meg mot ruten din. Eller mot hunden din, så den leker med meg å spiser meg? Eller kanskje jeg blir blåst ut med luften fra dine lunger, og du og den personen du er så forelsket i ser meg fly av sted. Nei. Veien er ukjent, og jeg må sette pris på at jeg er meg, jeg er til nå i dette øyeblikk. Leve. Helt til jeg sprekker.10 kommentarer

Carine

23.jan.2010 kl.23:50

Sykt bra skrevet ; o

cecilie sandblåst

23.jan.2010 kl.23:52

Kjempe fin blogg :- )

Meld deg på blogg VS blogg hos meg, og legg igjen spørsmål på spørsmålsrunden :- D
SV; Å tusen takk skal du ha.
Veldig bra skrevet :) :)!

Og bildet var veldig stilig!!

Maria

24.jan.2010 kl.00:10

Ufattelig bra skrevet! Begynte faktisk å gråte når jeg leste teksten din.. Du burde vurdere å gjøre noe med talentet ditt til å skrive.

♥soStard0m.

24.jan.2010 kl.00:12

Digger bloggen din!

Ta en kikk innom min<3 ?

www.owwy.blogg.no Og kommentere på det øverste innlegget?

Da blir jeg utrooolig glad ! <3

-Klem Owwy♥

REBECCA

24.jan.2010 kl.00:18

Utrolig bra skrevet!

CHARLOTTE ü

24.jan.2010 kl.00:19

Enig med Carine!♥

Tonje

24.jan.2010 kl.00:52

CHARLOTTE ü: <3

Tonje

24.jan.2010 kl.00:53

Julie Rebecca: Tusen takk, snupp

Skriv en ny kommentar

hits